Kinderopvang, flexibele opvang, peuteropvang, naschoolse opvang, vakantieopvang, buitenschoolse opvang, BSO, Eindhoven
Ook tijdens studiedagen en vakanties

Buitenschoolse opvang – 4 tot 13 jaar

Gaat u ’s ochtends vroeg de deur uit? Of bent u pas laat terug van werk? Soms lukt het niet om uw schema aan te passen aan dat van uw kinderen. Little Jungle biedt uitkomst. Wij passen op uw kinderen wanneer dat u niet lukt. Ook op studiedagen en in de vakantie. 

BSO

Little Jungle kinderopvang verzorgt tussen 7.00 en 19.00 uur buitenschoolse opvang (BSO) op diverse locaties in Eindhoven:

Bij al deze vormen van opvang is ons uitgangspunt dat kinderen zelf bepalen op welke manier ze hun tijd indelen. Omdat de opvang plaatsvindt in hun vrije tijd.

Op elke BSO is een kinderraad aangesteld. Regelmatig wisselen pedagogisch medewerk(st)ers met kinderen van gedachten over verschillende onderwerpen. Zo zijn het activiteitenaanbod, de aanschaf van materialen en de groepsregels op locatie onderwerp van gesprek. Middels deze kinderparticipatie wordt het zelfvertrouwen van kinderen vergroot. Het stimuleert kinderen om zelfstandig na te denken en daagt hen uit om met elkaar en volwassenen van gedachten te wisselen.

 

Wilt u meer informatie of uw kind direct aanmelden?

Voorschoolse opvang – 4 tot 13 jaar

Staat uw agenda ‘s ochtends al zo vol dat u geen tijd heeft om de kids naar school te brengen? Bij Little Jungle kinderopvang zorgen we ervoor dat uw kinderen (én u) rustig aan hun dag beginnen. 

VSO

Als u al vroeg moet werken, is het mogelijk om uw kind(eren) vanaf 7.00 uur naar de voorschoolse opvang (VSO) te brengen. Een rustige start van de dag is het uitgangspunt bij onze kinderopvang in Eindhoven. Op al onze dagopvang en buitenschoolse opvang locaties is het mogelijk om ochtendopvang in te kopen. U kunt uw kind dan al om 7.00 uur brengen. Een van onze pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat uw kind ontbijt krijgt en daarna op tijd op school is.

Met een flexibel contract bepaalt u zelf wanneer u hiervan gebruik wilt maken. Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een rondleiding op locatie? Bel 040 – 237 5761 of stuur een bericht. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Naschoolse opvang – 4 tot 13 jaar

Na school lekker spelen met vriendjes of meedoen met een van de leuke activiteiten. Sport, spel, knutselen, voor ieder kind wat wils bij Little Jungle kinderopvang. 

NSO

Tijdens schoolweken kunt u naschoolse opvang inkopen bij Little Jungle kinderopvang in Eindhoven. Uw kind wordt na schooltijd opgehaald en naar de buitenschoolse opvang (BSO) gebracht. Daar drinken we samen wat en eten een tussendoortje, zoals fruit.

Daarna gaat uw kind spelen of deelnemen aan een aangeboden activiteit. De activiteiten die we aanbieden zijn geheel vrijblijvend. Het gaat om de vrijetijdsinvulling en daar mag uw kind, onder toezicht, zoveel mogelijk zelf een invulling aan geven.

Ook kunt u avondopvang inkopen. Uw kind eet dan samen met een van onze pedagogisch medewerkers om 18.00 uur een warme maaltijd.

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een rondleiding op locatie? Bel 040 – 237 5761 of stuur een bericht. Onze medewerkers staan u graag te woord.