Kinderopvang, flexibele opvang, peuteropvang, naschoolse opvang, vakantieopvang, buitenschoolse opvang, BSO, Eindhoven
Little Jungle biedt flexibele opvang

Kinderopvang wanneer u die nodig heeft

Als één van de weinige kinderopvangorganisaties in Eindhoven bieden we u de mogelijkheid om flexibele kinderopvang in te kopen. Met een flexibel contract geeft u maandelijks aan wanneer u uw kind komt brengen. De inkoop kan ook per uur gedaan worden.

Omdat uw agenda er niet elke week hetzelfde uitziet

Binnen Little Jungle vraagt u precies de opvang aan die u nodig heeft. Het is mogelijk om wekelijks wisselende dagen in te kopen, voor 52 of 40 weken per jaar.

Tijdens werkdagen zijn we standaard tussen 7.30 en 18.30 uur geopend. Maar u kunt uw kind ook van 7.00 ‘s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds aan onze zorg overdragen.

Het ruilen van ingekochte dagdelen binnen dezelfde kalendermaand is geen probleem, zolang dit geen gevolgen heeft voor de inzet van pedagogisch medewerkers op de groepen.

Kortom, u bepaalt wanneer u van onze kinderopvang gebruik wilt maken. Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een rondleiding op locatie? Bel 040 – 237 5761 of stuur een bericht. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Kinderopvang, flexibele opvang, peuteropvang, naschoolse opvang, vakantieopvang, buitenschoolse opvang, BSO, Eindhoven

Vraag direct extra of flexibele opvang aan

Als u een contract afsluit waarin u wekelijks andere dagen inkoopt, vraagt u de gewenste dagdelen online aan of handmatig met een mutatieformulier (hiernaast te downloaden). Verstuur uw ingevulde formulieren bij voorkeur een maand voor de betreffende periode, in elk geval voor de 15e van de maand. Anders kunnen wij helaas niet garanderen dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Opvang tijdens studiedagen

Tijdens studiedagen van alle basisscholen waar we kinderen ophalen zijn we, ongeacht het aantal aanwezige kinderen, geopend. We bieden tijdens studiedagen een leuk en gevarieerd programma aan.

De uren die u extra inkoopt worden aan het einde van de maand gefactureerd en u kunt ze meenemen in de aanvraag toeslag kinderopvang bij de belastingdienst.

Vakantieopvang

Uw kind heeft vakantie, maar u werkt gewoon door? Geen probleem, de vakantieopvang bij Little Jungle kinderopvang biedt uitkomst. Tijdens deze vakantieperiodes staat er wekelijks een thema centraal waarbij allerlei leuke activiteiten bedacht worden.

Ook wanneer uw kind niet naar de BSO van Little Jungle kinderopvang gaat, kunt u tijdens vakanties flexibel gebruik maken van vakantieopvang.

We hanteren de adviesdata die vastgesteld zijn in het Brabants Overleg Vakantie-planning (BOV). Tijdens deze schoolvakanties biedt Little Jungle kinderopvang hele dagen opvang.

 

Overzicht van scholen waar we kinderen ophalen

Kinderen worden te voet, met de auto, met ons bedrijfsbusje of met een taxibusje opgehaald. Onze pedagogisch medewerkers wachten op het schoolplein op een vaste plek en dragen bedrijfskleding zodat zij voor kinderen duidelijk herkenbaar zijn. Staat de basisschool die uw kind bezoekt er niet bij, neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.