BSO Eindhoven: Buitenschoolse opvang bij Little Jungle

De buitenschoolse opvang is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd, en is een plek waar kinderen samen met leeftijdsgenootjes kunnen ontspannen en genieten van hun vrije tijd.

Zodra de school is afgelopen haalt onze pedagogisch medewerker uw kind(eren) op en zorgt ervoor dat ze veilig aankomen op onze BSO. Mocht uw werkdag eerder beginnen dan is onze voorschoolse opvang welllicht een optie. Uw kind kan dan voordat de school begint nog spelen met de andere kinderen en wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd op school is.

En zoekt u opvang voor uw kind nadat de school is afgelopen? Dan is onze naschoolse opvang een oplossing!

Buitenschoolse opvang in Eindhoven voor 4 t/m 13 jaar

Er worden door onze pedagogisch medewerkers dagelijks activiteiten georganiseerd, waar kinderen op vrijwillige basis aan mee mogen doen. Ons uitgangspunt is namelijk dat kinderen zelf bepalen op welke manier ze hun tijd indelen omdat de opvang plaatsvindt in hun vrije tijd. Uiteindelijk willen we dat alle kinderen een geweldige middag hebben beleefd, en met een lach op hun gezicht weer naar huis gaan!

Buitenschoolse opvang in Eindhoven

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor BSO voor uw kind:

Kindercentrum Pappa Leeuw in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Zebra in Gestel
Kindercentrum Pappa Aap in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Olifant in Woensel-Noord

BSO kosten bij Little Jungle

Wilt u weten wat voor u de kosten zijn voor de BSO van uw kind(eren)? Gebruik dan onze rekentool om de netto kosten voor uw situatie uit te rekenen. Klik hier om binnen een handomdraai te berekenen wat uw netto kosten zullen zijn, inclusief de kosten voor het ophalen en brengen van de kinderen van en naar school.

Een kinderraad op elke school

Op elke BSO is een kinderraad aangesteld. Regelmatig wisselen pedagogisch medewerk(st)ers met kinderen van gedachten over verschillende onderwerpen. Zo zijn het activiteitenaanbod, de aanschaf van materialen en de groepsregels op locatie onderwerp van gesprek. Middels deze kinderparticipatie wordt het zelfvertrouwen van kinderen vergroot. Het stimuleert kinderen om zelfstandig na te denken en daagt hen uit om met elkaar en volwassenen van gedachten te wisselen.

Vragen over onze BSO?

Het is heel begrijpelijk dat u nog meer wilt weten voordat u een keuze voor opvang maakt. Daarom kan u altijd contact opnemen voor vragen. Stuur ons een bericht via ons contactformulier, e-mail ons op info@little-jungle.nl of bel ons op 040 – 237 57 61.

Wat klanten van onze bso vinden

  • “Wij zijn super tevreden over Little Jungle! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

    — Patricia - moeder van Lieke en Esmee

  • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

    — Elke - moeder van Liz

  • “Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

    — Dominique

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze BSO locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: