Voorschoolse opvang Eindhoven

De voorschoolse opvang is een plek waar kinderen samen met hun leeftijdsgenoten kunnen ontspannen voordat de school dan begint. Little Jungle kinderopvang biedt dagelijks vanaf 7:00 voorschoolse opvang aan voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Naast voorschoolse opvang bieden wij natuurlijk ook naschoolse opvang aan.

Bereken de kosten voor voorschoolse opvang

Wilt u weten wat de kosten voor voorschoolse opvang zijn? Gebruik dan onze rekentool om in een handomdraai te berekenen wat de netto kosten voor u zijn.

Vraag een rondleiding aan of neem contact op

Het is heel begrijpelijk dat u nog meer wilt weten voordat u een keuze voor voorschoolse opvang maakt. Daarom kan u altijd contact opnemen voor vragen of geheel vrijblijvend een rondleiding aanvragen. Stuur ons een bericht via ons contactformulier, e-mail ons of bel ons op 040 – 237 57 61.

Voorschoolse opvang locaties Little Jungle

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor voorschoolse opvang voor uw kind:

Kindercentrum pappa leeuw in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Zebra in Gestel
Kindercentrum Pappa Aap in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Olifant in Woensel-Noord

Wat klanten van onze voorschoolse opvang vinden

  • “Wij zijn super tevreden over Little Jungle! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

    — Patricia - moeder van Lieke en Esmee

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze opvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: