Flexibele kinderopvang

Als één van de weinige kinderopvangorganisaties in Eindhoven bieden we u de mogelijkheid om flexibele kinderopvang in te kopen. Met een flexibel contract geeft u maandelijks aan wanneer u uw kind komt brengen.

Het aanvragen van flexibele opvang kan gemakkelijk via ons formulier flexibele opvang.

Zo ziet flexibele opvang er uit

U geeft aan ons door wanneer u opvang nodig heeft, en wij regelen de flexibele opvang. Voor gegarandeerde plaatsing hanteren we een afname van 4 dagdelen per week voor de dagopvang, en een minimale afname van 2 dagdelen voor de BSO.
Heeft u een vraag over andere mogelijkheden voor flexibele opvang? Neem dan contact met ons op.

Tijdens werkdagen zijn we standaard tussen 7.30 en 18.30 uur geopend. Maar u kunt uw kind ook van 7.00 ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds aan onze zorg overdragen.

Kosten flexibele kinderopvang

Voor de exacte kosten voor de opvang kan u ook onze rekentool gebruiken. In een handomdraai toont deze u de netto kosten voor uw situatie.

Kortom, u bepaalt wanneer u van onze kinderopvang gebruik wilt maken. Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een rondleiding op locatie? Bel 040 – 237 5761 of stuur ons een bericht. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Flexibele opvang inkopen kan ook met ons formulier.

Onze (flexibele) opvang locaties

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor dagopvang voor uw kind:

Pappa Leeuw kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Zebra kinderopvang in Gestel
Pappa Aap kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Olifant kinderopvang in Woensel-Noord

Dit vinden ouders van onze flexibele opvang

  • “Wij zijn super tevreden over Little Jungle! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

    — Patricia - moeder van Lieke en Esmee

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze (flexibele)opvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: