Opvang tijdens studiedagen

Werkt u, en heeft uw kind een studiedag? Wij zorgen ervoor dat uw kind een leuke dag beleeft! We zijn, bij voldoende aanmeldingen, geopend tijdens studiedagen van scholen waar we kinderen ophalen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kosten van opvang tijdens studiedagen

Met behulp van onze netto opvang calculator kan u in een handomdraai berekenen wat de opvang u netto kost. Stuur ons een bericht via ons contactformulier voor meer informatie.

Onze opvang locaties

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor opvang voor uw kind:

Pappa Leeuw kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Zebra kinderopvang in Gestel
Pappa Aap kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Olifant kinderopvang in Woensel-Noord

  • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

    — Elke - moeder van Liz

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze opvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: