Vakantieopvang in Eindhoven

Uw kind heeft vakantie, maar u werkt gewoon door? Geen probleem, de vakantieopvang bij Little Jungle kinderopvang biedt uitkomst. Tijdens deze vakantieperiodes staat er wekelijks een thema centraal waarbij allerlei leuke activiteiten bedacht worden. Tijdens de vakanties kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar de hele dag bij ons terecht.

Ook wanneer uw kind niet naar de BSO van Little Jungle kinderopvang gaat, kunt u tijdens vakanties flexibel gebruik maken van vakantieopvang.

We hanteren de adviesdata die vastgesteld zijn in het Brabants Overleg Vakantie-planning (BOV). Tijdens deze schoolvakanties biedt Little Jungle kinderopvang hele dagen opvang.

Vakantieopvang nodig? Neem contact op

Natuurlijk kan u ons bezoeken om kennis te maken, een rondleiding te krijgen en vragen te stellen. Vul ons contactformulier in of bel ons op 040 237 57 61 voor meer informatie.

(vakantie)Opvang locaties in Eindhoven

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor de vakantieopvang voor uw kind:

Pappa Leeuw kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Zebra kinderopvang in Gestel
Pappa Aap kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Olifant kinderopvang in Woensel-Noord

Wat ouders zeggen over onze opvang

  • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

    — Elke - moeder van Liz

  • “Wij zijn super tevreden over Little Jungle! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

    — Patricia - moeder van Lieke en Esmee

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: