Over ons

Little Jungle is een kleine, betrokken kinderopvangorganisatie met 4 locaties in Eindhoven. Kinderopvang is veel meer dan slechts een plek waar u uw kind brengt wanneer u gaat werken. Het is een vertrouwde plaats waar uw kind zich kan ontwikkelen, waar het leert en speelt met andere kinderen. Bovendien neemt de opvang tijdelijk uw rol van verzorger en opvoeder over.

We beseffen hoe belangrijk uw kind voor u is en willen daarom de beste opvang kunnen bieden. Deze wetenschap bepaalt de opzet van onze locaties, de keuze voor de samenstelling van de groepen, de activiteiten, de inrichting van de ruimten en onze pedagogische aanpak.

Binnen Little Jungle kinderopvang zijn duidelijke regels en omgangsvormen opgesteld, hierbij vormt respect voor elkaar steeds weer het uitgangspunt. Onze pedagogisch medewerkers hebben bij de overdracht van normen en waarden een voorbeeldfunctie en begeleiden kinderen bij het zich eigen maken van deze regels.

Onze medewerkers zijn de spil van onze organisatie. Bij Little Jungle werken enthousiaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers met passie voor hun vak. Ze beschikken over kennis en vaardigheden op pedagogisch, sociaal en hygiënisch gebied om kinderen te verzorgen en te begeleiden.

 

Flexibele kinderopvang

Little Jungle onderscheidt zich door haar flexibiliteit. Meer over de mogelijkheden voor flexibele inkoop vindt u op onze flexibele opvang pagina

Maak kennis met ons

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding op locatie. Wij helpen u graag om een passende opvangvorm voor uw kind samen te stellen en laten u met alle plezier de sfeer proeven die onze kinderopvang zo bijzonder maakt. U bent van harte welkom!

Bel 040 – 237 5761 of stuur ons een bericht.

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze opvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: