Wat vinden ouders

Joost en Anke- ouders van Alyx
Héél graag willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet en liefde en positieve bijdrage aan de groei van onze prachtige dochter. We hadden ons geen beter kinderdagverblijf kunnen wensen. Jullie leveren écht topkwaliteit.

Carmen- moeder van Mira
Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen voor Mira. Ze heeft zich altijd als een vis in het water gevoeld bij jullie. We hebben met veel bewondering en respect gezien hoe betrokken jullie bij alle kinderen zijn. Ze voelen zich gezien, gehoord en erkend. Echt heel fijn om te weten dat je kind in zulke goede handen is.

Evie- moeder van Josje
Ik ben zeer tevreden over Mamma Zebra. De medewerkers zijn stuk voor stuk kanjers. Lief en zorgzaam voor alle kinderen.
Ik laat Josje altijd met een gerust hart achter. De lokalen zijn erg gezellig en leuk ingericht. De locatie was al mooi, maar met de aanleg van het buitenterrein is het nog mooier.

Brigitte- moeder van Destan
Onze zoon Destan gaat al bijna 4 jaar naar Little Jungle– locatie Pappa Aap. Met pijn in ons hart moeten we afscheid gaan nemen omdat Destan naar school gaat en daarmee ook naar een andere BSO. De afgelopen jaren hebben we Destan met een goed gevoel bij Little Jungle achter gelaten. Voor Destan is het steeds een feest als hij weer mag komen spelen. De leidsters/leiders zijn professionele en enthousiaste medewerkers met wie je in de loop der jaren ook een band opbouwt. Ze hebben het beste voor met alle kinderen, zijn betrokken en maken er altijd een leuke dag van. Ik zou iedereen Little Jungle dan ook aanbevelen.

Samantha- moeder van twee kinderen
Sinds juni 2016 maken we gebruik van Little Jungle Kinderopvang. Naar grote tevredenheid! We zien onze kinderen enorm ontwikkelen en ze gaan elke keer met plezier. Ze zouden zelfs op zondag willen!

Patricia – moeder van Lieke en Esmee
“Wij zijn super tevreden over Little Jungle! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

Elke – moeder van Liz
“De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

Dominique
“Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

 

Onze locaties

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor de opvang van uw kind:

Pappa leeuw kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Zebra kinderopvang in Gestel
Pappa Aap kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Olifant kinderopvang in Woensel-Noord

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: