Vacature zij-instromer Eindhoven

Wil jij graag in de kinderopvang werken, maar voldoet jouw diploma niet helemaal? Grijp je kans en start op onze kosten een (kort) opleidingstraject. Vaak heb je binnen 3 maanden al een wettelijk erkend certificaat op zak!

Nieuwsgierig, lees dan vooral verder… 

Over de organisatie
Little Jungle kinderopvang verzorgt op vier verschillende locaties in Eindhoven dagopvang, (gecertificeerde) peuteropvang met VE aanbod en BSO. Onze 45 enthousiaste medewerkers maken (voor de kinderen én voor zichzelf) van iedere dag een superleuke dag!
Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We kennen dan ook alle ouders van de locatie. En natuurlijk kennen we ook alle collega’s, binnen Little Jungle is namelijk niemand ‘een nummer’.
Tot slot vinden we het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van opleidingen en workshops.

Over jou
Jij hebt een diploma gericht op zorg of onderwijs, maar dat diploma voldoet niet aan de eisen voor het werk in de kinderopvang. Met veel enthousiasme ga je een kort opleidingstraject beginnen, zodat het werk in de kinderopvang ineens wél tot de mogelijkheden behoort.
Voorbeelden van diploma’s die hiervoor in aanmerking komen zijn: begeleider specifieke doelgroepen, persoonlijk begeleider, gehandicaptenzorg, activiteitenbegeleider, agogisch werk, cultureel werk, maatschappelijke dienstverlening, jeugdwelzijnswerk, jeugdwelzijnswerk, educatieve therapie…
Via https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang zie je al snel of je met jouw diploma, na een kort traject, in de kinderopvang mag werken:

Wij bieden

  • Goede begeleiding, wij zullen je wegwijs maken
  • Allereerst de leukste collega’s die er zijn, en een gezellige werkplek in een organisatie met open en korte communicatielijnen en ruimte voor eigen initiatief.
  • Salaris conform CAO kinderopvang.
  • Reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering, teamuitjes, kerstpakket, en af en toe een extra cadeautje om onze waardering uit te spreken.
  • Ruime scholingsmogelijkheden.
  • Een dienstverband, met uren op contract voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot uitzicht op een contractverlenging.

 

Kom jij bij ons werken?
Wij ontvangen je cv (eventueel met motivatiebrief) graag! Deze mag je mailen naar info@littlejungle.nl.

 

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: