Vacatures bij Little Jungle

– Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0 en 13 jaar?
– Een pedagogische achtergrond en ervaring in de kinderopvang?
– Een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken, bij voorkeur op HBO niveau?

Bij Little Jungle kinderopvang werken enthousiaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Ze beschikken minimaal over een MBO- opleiding gericht op de kinderopvang of een aanverwante opleiding. Ze hebben de deskundigheid om kinderen te verzorgen en te begeleiden en beschikken over kennis en vaardigheden op pedagogisch, sociaal en hygiënisch gebied. Al onze medewerkers bezitten een verklaring omtrent goed gedrag.

Kom werken bij de leukste kinderopvangorganisatie van Nederland!

De Little Jungle familie is een kleinschalige kinderopvangorganisatie in Eindhoven met 4 locaties in Woensel en Gestel. Wij zijn een organisatie met open en korte communicatielijnen met ruimte voor eigen initiatief!

Wat kun je van ons verwachten?

– Een functie in een gezellige informele organisatie met open en korte communicatielijnen en ruimte voor eigen initiatief
– Ruimte voor scholing en ontwikkeling.
– Salaris conform de CAO kinderopvang.

Solliciteer op 1 van onze vacatures kinderopvang Eindhoven

Bij Little Jungle zijn wij bijna altijd op zoek naar nieuwe pedagogisch medewerkers voor onze locaties in Eindhoven. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan waar je op kan solliciteren. Staat er niets bij voor je? Een open sollicitatie is ook welkom!

Vacature pedagogisch medewerker

 

© 2018 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK