Kosten kinderopvang | Bereken de kinderdagverblijf kosten

Met behulp onze rekentool kunt u in een handomdraai de netto kosten berekenen van de kinderopvang bij Little Jungle. Wilt u een berekening voor een afwijkende contractvorm of een advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice via 040-2375761 of stuur een e-mail naar info@little-jungle.nl.

 

Little Jungle kinderopvang locaties in Eindhoven

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor de opvang uw kind:

Kindercentrum Pappa Leeuw in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Zebra in Gestel
Kindercentrum Pappa Aap in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Olifant in Woensel-Noord

Wat vinden ouders en kinderen van Little Jungle kinderopvang

  • “Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

    — Dominique

  • “Onze zoon Bram gaat vanaf dat hij drie maanden is naar Mamma Olifant. We hebben Bram hier ingeschreven omdat het een kleine en gezellige opvang is. Tijdens de rondleiding gaf het ons meteen een goed gevoel. Bram heeft het er vanaf de eerste dag erg naar zijn zin. Zodra we er binnen stappen heeft Bram alleen nog oog voor zijn vriendjes, vriendinnetjes en het speelgoed. De begeleiding speelt professioneel in op de behoeftes van de kinderen en zijn zeer betrokken. Bram gaat nu alweer 15 maanden naar Mamma Olifant en we laten hem hier altijd met een goed gevoel achter.”

    — Joost en Karin – ouders van Bram

© 2021 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: