Kosten kinderopvang | Bereken de kinderdagverblijf kosten

De kosten voor de kinderopvang zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Vaak ontvangt u kinderopvangtoeslag en zijn de kosten lager dan het tarief zoals vermeld in onze tarievenlijst.

 

 

Little Jungle kinderopvang locaties in Eindhoven

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor de opvang uw kind:

Kindercentrum Pappa Leeuw in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Zebra in Gestel
Kindercentrum Pappa Aap in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Olifant in Woensel-Noord

Wat vinden ouders en kinderen van Little Jungle kinderopvang

  • “Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

    — Dominique

  • “Onze zoon Bram gaat vanaf dat hij drie maanden is naar Mamma Olifant. We hebben Bram hier ingeschreven omdat het een kleine en gezellige opvang is. Tijdens de rondleiding gaf het ons meteen een goed gevoel. Bram heeft het er vanaf de eerste dag erg naar zijn zin. Zodra we er binnen stappen heeft Bram alleen nog oog voor zijn vriendjes, vriendinnetjes en het speelgoed. De begeleiding speelt professioneel in op de behoeftes van de kinderen en zijn zeer betrokken. Bram gaat nu alweer 15 maanden naar Mamma Olifant en we laten hem hier altijd met een goed gevoel achter.”

    — Joost en Karin – ouders van Bram

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: