Opvangvormen

Bij Little Jungle in Eindhoven zijn uw kinderen in de vertrouwde handen van onze deskundige pedagogisch medewerkers. We bieden uw kinderen van 0 tot 13 jaar oud verschillende soorten vaste en flexibele opvang. Zowel overdag, voor en na school kan u bij ons aankloppen. Maar ook voor alleen een korte periode kan u bij ons terecht.

Dáárom opvang bij Little Jungle

Kinderopvang bij Little Jungle is professioneel, betrouwbaar en kleinschalig. Little Jungle kinderopvang biedt uw kind een veilige basis om de wereld te ontdekken. In een geborgen omgeving wordt uw kinderen spelenderwijs gestimuleerd en geïnspireerd.

Opvangvormen bij Little Jungle

Bereken wat voor u de netto kosten zijn

Kinderopvang is vaak goedkoper dan u zou denken. Bereken in een handomdraai wat de netto kosten van kinderopvang voor u zijn met onze netto opvang calculator.

Kinderopvang in Eindhoven bij Little Jungle

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor de opvang voor uw kind:

Pappa Leeuw in Woensel-Noord
Mamma Zebra in Gestel
Pappa Aap in Woensel-Noord
Mamma Olifant in Woensel-Noord

Dit vinden mensen van de kinderopvang bij Little Jungle

 • “Wij zijn super tevreden over Little Jungle! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

  — Patricia - moeder van Lieke en Esmee

 • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

  — Elke - moeder van Liz

 • “Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

  — Dominique

 • “Onze zoon Bram gaat vanaf dat hij drie maanden is naar Mamma Olifant. We hebben Bram hier ingeschreven omdat het een kleine en gezellige opvang is. Tijdens de rondleiding gaf het ons meteen een goed gevoel. Bram heeft het er vanaf de eerste dag erg naar zijn zin. Zodra we er binnen stappen heeft Bram alleen nog oog voor zijn vriendjes, vriendinnetjes en het speelgoed. De begeleiding speelt professioneel in op de behoeftes van de kinderen en zijn zeer betrokken. Bram gaat nu alweer 15 maanden naar Mamma Olifant en we laten hem hier altijd met een goed gevoel achter.”

  — Joost en Karin – ouders van Bram

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze kinderopvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: