Locaties van Little Jungle kinderopvang in Eindhoven

Little Jungle is een kleine, betrokken kinderopvangorganisatie in Eindhoven. We verzorgen verschillende vormen van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar verspreid over vier locaties. Zoekt u flexibele opvang of een kindercentrum met ruime openingstijden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Little Jungle zijn uw kinderen in goede handen, en zullen ze een leuke en leerzame dag beleven. Bekijk ook eens de reviews van onze klanten om te horen hoe zij onze kwaliteit ervaren.

Onze kinderopvang locaties in Eindhoven

Bekijk het onderstaande overzicht voor alle Little Jungle locaties.

Pappa leeuw (kinderopvang in Woensel-Noord)
Mamma Zebra (kinderopvang in Gestel)
Pappa Aap (kinderopvang in Woensel-Noord)
Mamma Olifant (kinderopvang in Woensel-Noord)

Locaties Little Jungle kinderopvang

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een rondleiding op een van de locaties? Bel 040 – 237 5761 of stuur een bericht. Little Jungle haalt kinderen ook op bij nabijgelegen scholen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op en spreek met een van onze medewerkers : 040 – 237 57 61

Wat ouders zeggen over de Little Jungle kinderdagverblijven in Eindhoven

 • “Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

  — Dominique

 • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

  — Elke - moeder van Liz

 • “Wij zijn super tevreden over Little Jungle kinderdagverblijf Eindhoven! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

  — Patricia - moeder van Lieke en Esmee

 • “Ik ben zeer tevreden over Mamma Zebra. De medewerkers zijn stuk voor stuk kanjers. Lief en zorgzaam voor alle kinderen. Ik laat Josje altijd met een gerust hart achter. De lokalen zijn erg gezellig en leuk ingericht. De locatie was al mooi, maar met de aanleg van het buitenterrein is het nog mooier.”

  — Evie- moeder van Josje

 • “Onze zoon Destan gaat nu al bijna 4 jaar naar Little jungle- locatie Pappa Aap. Met pijn in ons hart moeten we binnenkort afscheid gaan nemen omdat Destan naar school gaat, en daarmee ook naar een andere BSO. In de afgelopen jaren hebben we Destan met een goed gevoel bij Little Jungle achter gelaten. Voor Destan is het steeds een feest als hij weer mag komen spelen. De leidsters/leiders zijn professionele en enthousiaste medewerkers met wie je in de loop der jaren ook een band opbouwt. Ze hebben het beste voor met alle kinderen, zijn betrokken en maken er altijd een leuke dag van. Ik zou iedereen Little Jungle dan ook aanbevelen.”

  — Brigitte- moeder van Destan

 • “Sinds juni 2016 maken wij gebruik van Little jungle Kinderopvang. Naar grote tevredenheid! We zien onze kinderen enorm ontwikkelen en ze gaan elke keer met plezier. Ze zouden zelfs op zondag willen!”

  — Samantha- moeder van twee kinderen

Komt u een keer bij onze kinderdagverblijven in Eindhoven kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: