Locaties Little Jungle

Bekijk het onderstaande overzicht voor onze locaties.

Kinderdagverblijf locaties Little Jungle

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een rondleiding op een van de locaties? Bel 040 – 237 5761 of stuur een bericht. Little Jungle haalt kinderen ook op bij nabijgelegen scholen.

Little Jungle heeft op dit moment 4 locaties in Eindhoven met alle gemakken van dien. Bekijk ook eens de reviews van onze klanten om te horen hoe zij onze kwaliteit ervaren. Bij Little Jungle zijn uw kinderen in goede handen bij onze deskundige pedagogisch medewerkers. Zoekt u flexibele opvang? Ook dan bent u bij Little Jungle aan het juiste adres.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op en spreek meteen 1 van onze medewerkers : 040 – 237 57 61

 

Wat ouders zeggen over de Little Jungle kinderdagverblijven in Eindhoven

  • “Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

    — Dominique

  • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

    — Elke - moeder van Liz

  • “Wij zijn super tevreden over Little Jungle kinderdagverblijf Eindhoven! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

    — Patricia - moeder van Lieke en Esmee

Komt u een keer bij onze kinderdagverblijven in Eindhoven kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2018 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK