Kindercentrum Pappa Aap (Woensel)

Pappa Aap ligt aan de Calaislaan 1 in stadsdeel Woensel-Noord in Eindhoven en maakt samen met basisschool ‘De Achtbaan‘ deel uit van SPIL-centrum Fransebaan. Op deze locatie bieden we alle vormen van kinderopvang aan: dagopvang, peuteropvang en BSO. Voor alle kinderen, jong en oud, is er volop vertier. Kinderen vermaken zich in de ontdekhoek, de huishoek, het keukentje, de bouwhoek, het winkeltje of in de lees en relaxhoek. Ook staan er verschillende kasten met uiteenlopende spelmateriaal dat kinderen zelfstandig kunnen pakken. Voor allerjongsten is er een afgebakende buitenruimte, voor de peuters en de BSO-ers is het plein een grote belevenis. Little Jungle kinderopvang haalt kinderen op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht.

Een georganiseerde activiteit of liever vrij spelen op het kindercentrum?

Er is voor kinderen volop ruimte tot eigen initiatief. Onze pedagogisch medewerkers bedenken steeds leuke en uitdagende spelactiviteiten, waar kinderen graag aan mee willen doen. En hebben ze geen zin? Dan mogen ze zelf een spelactiviteit bedenken, er is materiaal genoeg.  Zo wordt een dag binnen Pappa Aap voor iedereen een leuke dag!

Kinderopvang Woensel? Little Jungle!

Bel 040–237 5761 voor een rondleiding of stuur een e-mail.

Kinderopvang Little Jungle Pappa Aap

Calaislaan 1, 5627 NC Eindhoven Noord-Brabant Nederland
040 – 292 7069
07:00-19:00 (Maandag t/m vrijdag)
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • BSO
  • Vakantieopvang

Tarieven voor kinderopvang bij Pappa Aap

Wilt u weten wat voor u de kosten zijn voor de opvang van uw kind(eren)? Gebruik dan onze rekentool om de netto kosten voor uw situatie uit te rekenen. Klik hier om binnen een handomdraai te berekenen wat uw netto kosten zullen zijn, inclusief de kosten voor het ophalen en brengen van de kinderen van en naar school.

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: