Een fijne en vertrouwde plek bij Pappa Aap

Kindercentrum Pappa Aap (Woensel)

Pappa Aap ligt in stadsdeel Woensel-Noord in Eindhoven en maakt samen met basisschool ‘De Achtbaan‘ deel uit van SPIL-centrum Fransebaan. Op deze locatie bieden we alle vormen van kinderopvang aan: dagopvang, peuteropvang en BSO. Ook is er een gratis speelinloop in het kindercentrum.
Voor alle kinderen, jong en oud, is er volop vertier. Kinderen vermaken zich in de vele hoeken of in de buitenruimte. Onze pedagogisch professionals bedenken steeds leuke en uitdagende spelactiviteiten, waar kinderen graag aan mee willen doen. En hebben ze geen zin? Dan mogen ze zelf een spelactiviteit bedenken, er is materiaal genoeg. Zo wordt een dag binnen Pappa Aap voor iedereen een leuke dag! Little Jungle kinderopvang haalt kinderen op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht.

Een kijkje nemen bij Pappa Aap?

Wil je een keer komen kijken? Dat kan geheel vrijblijvend.
We zien je binnenkort graag!

Kinderopvang Little Jungle Pappa Aap

Cotentinlaan 1, 5627 NV Eindhoven Noord-Brabant Nederland
040 – 292 7069
07:00-19:00 (Maandag t/m vrijdag)
Inspectierapporten: KDV, BSO
LRK-nummers: KDV: 339022541, BSO: 158086235
 • Dagopvang
 • Peuteropvang
 • Gratis speelinloop
 • BSO
 • Vakantieopvang

Wat ouders zeggen over Pappa Aap

 • “Onze kinderen gaan inmiddels alweer 6 jaar naar Pappa Aap. Ze zijn begonnen op de dagopvang en daarna doorgestroomd naar de BSO. Onze kinderen gaan graag naar Pappa Aap en voelen zich veilig hier. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken bij de kinderen. Zowel op de dagopvang als op de BSO. De coördinator van Pappa Aap is zeer toegankelijk en meedenkend. Daarnaast is er ook nog een bewegingsagoog aanwezig die de kinderen de nodige beweging biedt. En hebben de kinderen hier geen zin, is dit ook geen probleem. De kinderen kunnen echt zichzelf zijn hier. ”

  — Frank en Lieke

 • “Mijn zoon en dochter zitten beiden bij Papa Aap en ben heel tevreden. Fijne sfeer voor de kinderen en vaak willen de kinderen dan niet mee als ik ze kom ophalen. Bedankt lieve dames en meester voor de goede zorgen. ”

  — Samira

 • “Onze twee kinderen (van 4 en 1 jaar) gaan al van jongs af aan naar Little Jungle. Wij brengen ze altijd met plezier en ze komen enthousiast weer thuis. Als je vragen hebt of iets anders, dan kun je altijd bij de medewerkers terecht. Met de kinderen worden veel leuke en creatieve dingen gedaan. Iedere dag is er een uitgebreide overdracht en je krijgt van de dagopvang vaak leuke foto's toegestuurd. Wij zijn heel erg tevreden en raden Little Jungle aan iedere ouder en voor ieder kind aan!”

  — Sandra

Bijzonder aan Pappa Aap

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies