Pappa Aap kinderopvang Woensel

Pappa Aap kinderopvang Woensel ligt aan de Calaislaan 1 in stadsdeel Woensel-Noord in Eindhoven. Op deze locatie bieden we alle vormen van opvang aan: dagopvang, peuteropvang en BSO. Voor alle kinderen, jong en oud, is er volop vertier. Kinderen vermaken zich in de ontdekhoek, de huishoek, het keukentje, de bouwhoek, het winkeltje of in de lees en relaxhoek. Ook staan er verschillende kasten met uiteenlopende spelmateriaal dat kinderen zelfstandig kunnen pakken. Voor allerjongsten is er een afgebakende buitenruimte, voor de peuters en de BSO-ers is het plein een grote belevenis. Little Jungle kinderopvang Woensel haalt kinderen ook op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht.

Een georganiseerde activiteit of liever vrij spelen op het kindercentrum?

Alle BSO kinderen beginnen de (mid)dag in hun eigen basisgroep. Daarna mogen de kinderen de groep verlaten en beslissen zij zelf welke activiteit ze ondernemen, in welke ruimte deze activiteit plaatsvindt en wie eraan deelnemen. Daardoor is er volop ruimte voor de eigen behoeften van kinderen.

Kinderopvang Woensel? Little Jungle!

Bel 040–237 5761 voor een rondleiding of stuur een e-mail.

Pappa Aap

Calaislaan 1
5627 NC
Eindhoven

info@littlejungle.nl
Openingstijden: 07:00-19:00 (ma t/m vrijdag)
040 – 292 7069
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • BSO
  • Vakantieopvang

Tarieven voor kinderopvang bij Pappa Aap

Wilt u weten wat voor u de kosten zijn voor de opvang van uw kind(eren)? Gebruik dan onze rekentool om de netto kosten voor uw situatie uit te rekenen. Klik hier om binnen een handomdraai te berekenen wat uw netto kosten zullen zijn, inclusief de kosten voor het ophalen en brengen van de kinderen van en naar school.

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2018 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK