Kom werken bij de leukste opvang in Eindhoven

Een fijne werkplek

Onze enthousiaste medewerkers maken, voor de kinderen én voor zichzelf, van iedere dag een superleuke dag! Met vier locaties zijn we een kleinere organisatie, we kennen alle kinderen, ouders en elkaar. Je bent bij ons dus geen nummer.
Het team is divers; sommige collega’s werken al meer dan 20 jaar binnen Little Jungle, maar ook werken er schoolverlaters. Veel collega’s zien elkaar ook buiten het werk, gewoon omdat de ‘klik’ er is.
Dingen die onze medewerkers kenmerken… Ze hebben plezier in het werk, en plezier met elkaar. Daarnaast willen ze er alles aan doen om kinderen te laten groeien in hun ontwikkeling.

Groei en persoonlijke ontwikkeling

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen, maar ook die van onze medewerkers. Er is veel aandacht voor het volgen van opleidingen en workshops. We vinden het namelijk belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Solliciteren?

Ben jij op zoek naar een avontuur in de kinderopvang? Wij zoeken regelmatig pedagogisch professionals met sprankelende energie en een hoop creativiteit! Check onze vacatures, of stuur een open sollicitatie (info@littlejungle.nl). Maak jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team?

 • Arina

  “Het is altijd mijn droom geweest om met jonge kinderen te werken. Na een fijne stage bij Little Jungle, werk ik er inmiddels alweer 8 jaar met veel plezier. Mijn droom om met kinderen te werken is zoveel mooier dan ik ooit had gedacht. Ik geniet van de liefde die ik iedere dag weer opnieuw van ze krijg. Wat ik bijzonder vind aan mijn werk is dat ik peuters mag voorbereiden op de basisschool.
  Little Jungle is een fijn bedrijf, waar haast iedereen elkaar kent. Dat persoonlijke spreekt mij heel erg aan. Mijn collega's zie ik ook regelmatig buiten werktijd, gewoon omdat we het zo fijn hebben met elkaar. ”

 • Fatima

  “Waarom ik graag bij Little Jungle werk? De sfeer is goed, ik ben met open armen ontvangen. We zijn een hecht team, en ik kan met mijn vragen altijd terecht bij mijn collega’s of bij mijn coördinator. Ook kan ik precies het aantal uur werken dat ik wil. Vanuit de organisatie krijg ik het vertrouwen en de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Ik blijf mezelf ontwikkelen, en dat vind ik belangrijk in mijn werk. Ook de kleinschaligheid van Little Jungle spreekt me heel erg aan.
  In mijn werk komt mijn zorgzame karakter goed tot z’n recht, ik vind het fantastisch om kinderen te zien ontwikkelen en op te groeien!

 • Léanne

  “Met tegenzin naar mijn werk ga ik nooit, ik voel me bij Little Jungle echt op m’n plek! Toen ik als onderdeel van mijn sollicitatie een proefdagje meedraaide voelde ik direct de goede sfeer en de hechte band tussen collega’s onderling, maar ook de band die ze hebben met kinderen. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar onderdeel van het mooie team, en mag ik met de leukste doelgroep werken die er is. Kinderen geven me positieve energie en met hun humor toveren ze altijd een lach op mijn gezicht. Als ik kinderen spelenderwijs iets heb kunnen leren en ze met goede zin weer naar huis gaan, dan is mijn dag geslaagd. ”

 • June

  “Mijn baan is gewoon ZO ontzettend leuk, dat het soms niet eens als werken voelt. Na een fijne stage bij Little Jungle was ik dolblij dat ik een contract kreeg.
  Het creëren van een veilige, fijne en gezellige omgeving vind ik het allerbelangrijkste in mijn werk. Voor de kinderen én voor mijn collega’s. Samen met de kids doen we leuke activiteiten en uitjes, die mooie glimlachjes op hun gezichten is waar ik ook steeds weer blij van word. Het contact met mijn collega's is heel hecht, ook buiten werktijd. Ik kan me echt geen betere collega’s wensen en ben gewoon enorm blij om hier te werken!

 • Anissa

  “Na enthousiaste verhalen van een familielid kwam ik terecht bij Little Jungle. Voor mij voelt Little Jungle als een warm bad, je kunt zijn wie je bent! Ieder op z’n eigen manier en met eigen kwaliteiten. Wat ik fijn vind is dat er binnen het kindercentrum ook tijdens drukke dagen tijd is om je verhaal te doen bij een collega.
  Mijn dag is geslaagd als ik aan het einde van de dag kan zeggen dat ik er voor alle kinderen écht ben geweest. Dat verdienen ze, want kinderen geven mij ook steeds weer liefde, vrolijkheid en eerlijkheid. Kinderen zijn voor mij echt zó fijn om mee te werken. ”

 • Indy

  “Na een fijne tweedejaars BOL-stage bij Little Jungle, heb ik mijn niveau 3 diploma uiteindelijk behaald bij een andere kinderopvangorganisatie. Nu ben ik weer terug, en ben ik via een BBL-traject bezig met niveau 4. De begeleiding die ik krijg is heel fijn en gestructureerd! Ik werk dolgraag met kinderen en geniet als kinderen bij ons nieuwe dingen laten zien, bijvoorbeeld die allereerste stapjes. Wat voor mij kenmerkend is voor Little Jungle? De groene shirts en de fijne en rustige sfeer die we uitdragen naar kinderen. Aan iedereen die op zoek is naar een leuke nieuwe werkplek zeg ik; kom gezellig een dagje meedraaien op een van onze locaties!

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies