Voel je thuis bij Pappa Leeuw

Kindercentrum Pappa Leeuw (Woensel-Noord)

Kindercentrum Pappa Leeuw ligt aan de Castiliëlaan 10 in Eindhoven (Woensel-Noord) en heeft een samenwerking met basisschool ‘De Achtbaan‘. Het kindercentrum is makkelijk te bereiken vanuit de wijken ‘Blixembosch’, ‘Achtse Barrier’ en ‘Buurtschap te Veld’.
In het kindercentrum verzorgen we dagopvang en peuteropvang. Ook is er een gratis speelinloop in het kindercentrum.

De groepsruimtes zijn aantrekkelijk ingericht, er is veel spelmateriaal aanwezig en er zijn diverse speelhoekjes. Zo vind je er keukentjes, bouwhoeken en huishoeken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er zijn wandborden, spiegels en ander spelmateriaal dat de zintuigen van de jongste kinderen prikkelt. En in de hal is ook de bibliotheek waar we regelmatig te vinden zijn. Kortom, een dag bij Pappa Leeuw is een feest!

Een kijkje nemen bij Pappa Leeuw?

Wil je een keer komen kijken? We laten je met trots,
en geheel vrijblijvend, het kindercentrum zien.

Kinderopvang Little Jungle Kindercentrum Pappa Leeuw

Castiliëlaan 10, 5629 CH Eindhoven Noord-Brabant Nederland
040 – 368 7878
07:30-18:30 (Maandag t/m vrijdag)
Inspectierapporten: KDV
LRK-nummers: KDV: 167729500
 • Dagopvang
 • Peuteropvang
 • Gratis speelinloop
 • Vakantieopvang

Wat ouders zeggen over Pappa Leeuw

 • “Lotte heeft het super naar haar zin bij Pappa Leeuw! Elke ochtend worden we enthousiast ontvangen door de lieve leidsters.
  Iedereen is betrokken en elke dag wordt er weer alles uit de kast gehaald om de kinderen een leuke dag te geven. Er wordt echt gekeken naar persoonlijke ontwikkeling en hoe ze hierin het beste kunnen bijdragen.
  Als we Lotte ophalen, heeft ze altijd een grote glimlach op haar gezicht! ”

  — Jetske en Peter

 • “Wij zijn echt super tevreden over de opvang bij Pappa Leeuw. De pedagogisch medewerkers zijn enorm enthousiast en we worden elke dag warm ontvangen. Er is oprechte aandacht en interesse voor zowel ouder en kind en daardoor wordt er ook naar het kind als individu gekeken. Als er andere behoeften zijn vanuit je kind wordt daar ook altijd in mee gedacht. Er worden leuke en leerzame activiteiten georganiseerd en zowel binnen als buiten hebben ze een fijne speelruimte. Onze kindjes hebben het echt enorm naar hun zin bij Pappa Leeuw, en het fijnste; we laten ze met een gerust hart achter bij alle lieve medewerkers! ”

  — Evi

 • “Pappa Leeuw is een kleinschalige en gemoedelijke kinderopvang locatie, waar een hele fijne, gezellige en rustige sfeer hangt. Het eerste moment dat ik binnen stapte voelde meteen vertrouwd. Er zijn altijd vertrouwde gezichten op de groep en er wordt veel liefde en aandacht aan de kinderen geschonken.
  Ook worden er erg leuke activiteiten gedaan; ons dochtertje geniet hier altijd enorm van! Er wordt veel buiten gespeeld, iets wat wij als ouders erg belangrijk vinden. Ik zou ieder kindje zo'n fijne kinderopvang locatie gunnen! De locatie ligt niet in onze woonwijk, maar met liefde en plezier rijd ik hier een stukje voor om!

  — Hanneke

 • “Onze dochter gaat met enthousiasme naar Pappa Leeuw, en komt enthousiast weer thuis. Wij laten haar met vertrouwen achter bij de juffen. Als ouders ervaren wij het personeel als betrokken, zorgzame en attente krachten. Er is contact met ons door middel van het uploaden van foto's en het toevoegen van dagverslagen. Als er vragen of zorgen zijn dan is het personeel attent en kordaat om telefonisch contact te leggen. Kortom; een prettig kinderdagverblijf waar je je belangrijkste wezens uit je leven met een gerust hart kan onderbrengen en waar zij ook nog ontwikkelen op het gebied van taal, onderwijs, creativiteit en sociale ontwikkelingen. ”

  — Djebbe

 • “Pappa Leeuw is een heel fijn kindercentrum. Mijn dochter (20 maanden) gaat er elke dag met veel plezier naartoe, dat is ook terug te zien in de dagelijkse foto's. Leidsters zijn vakkundig, heel goed met de kinderen, en denken goed mee. Locatie is prima, in een groene omgeving, met genoeg speelgoed en speelruimte. Leuk pluspunt is ook dat er een kinderbibliotheek is, dus we hebben elke week nieuwe boeken om samen te lezen. Wij zijn overgestapt naar Little Jungle nadat de vorige opvang er plotseling mee stopte. De overgang was even wennen voor mijn dochter, maar ze had in no time haar draai weer gevonden.”

  — Saskia

Bijzonder aan Pappa Leeuw

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies