Kinderopvang Pappa Leeuw kinderdagverblijf Woensel

Het ruime en lichte kindercentrum bestaat uit 4 groepen van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar. Binnen het kindercentrum zijn twee baby- en dreumesgroepen, en twee groepen waar peuters vanaf 27 maanden een geweldige dag kunnen beleven.

De groepsruimtes zijn aantrekkelijk ingericht, er is veel spelmateriaal aanwezig en er zijn diverse speelhoekjes. Zo vind je er keukentjes, bouwhoeken en huishoeken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er zijn wandborden, spiegels en ander spelmateriaal dat de zintuigen van kinderen prikkelt. In de twee prachtig ingerichte hallen is er volop ruimte voor beweeg en spelactiviteiten, en ook vind je er een bibliotheek waar we regelmatig te vinden zijn. Kortom, een dag bij Pappa Leeuw is een feest!

Kinderdagverblijf Woensel nabij Meubelboulevard Ekkersrijt

Pappa leeuw ligt in de wijk Woensel-Noord aan de Castilielaan 10. Gelegen vlak naast de snelweg en nabij meubelboulevard Ekkersrijt.

Type opvang bij Pappa Leeuw kinderopvang & BSO Eindhoven

In de Pappa Leeuw vestiging van Little Jungle kinderdagverblijf Woensel worden de volgende opvangvormen aangeboden:

BSO: Voorschoolse en Naschoolse opvang
Dagopvang
Peuteropvang
Speelinloop
Vakantieopvang
Flexibele opvang

Een kijkje nemen bij kdv Pappa Leeuw

Wil je eens een kijkje nemen en een rondleiding krijgen? Dat kan geheel vrijblijvend. Klik hier om een rondleiding aan te vragen en dan zien we je binnenkort graag op onze vestiging! Bellen op 040–237 5761 kan natuurlijk ook, of stuur ons een e-mail.

Kinderopvang Little Jungle Pappa Leeuw

Oldengaarde 1B
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • BSO
  • Vakantieopvang

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2018 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK