Kindercentrum Pappa Leeuw (Woensel-Noord)

Het ruime en lichte kindercentrum bestaat uit 3 groepen van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar. Ook is er een peutergroep, waar kinderen vanaf 27 maanden een geweldige tijd hebben.

De groepsruimtes zijn aantrekkelijk ingericht, er is veel spelmateriaal aanwezig en er zijn diverse speelhoekjes. Zo vind je er keukentjes, bouwhoeken en huishoeken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er zijn wandborden, spiegels en ander spelmateriaal dat de zintuigen van kinderen prikkelt. In de twee prachtig ingerichte hallen is er volop ruimte voor beweeg en spelactiviteiten, en ook vind je er een bibliotheek waar we regelmatig te vinden zijn. Kortom, een dag bij Pappa Leeuw is een feest!

Meubelboulevard Ekkersrijt

Kindercentrum Pappa leeuw ligt in de wijk Woensel-Noord aan de Castilielaan 10. Gelegen vlak naast de snelweg en nabij meubelboulevard Ekkersrijt.

Soorten opvang bij kindercentrum Pappa Leeuw

In het kindercentrum worden de volgende opvangvormen aangeboden:

Dagopvang
Peuteropvang
Speelinloop
Vakantieopvang
Flexibele opvang

Een kijkje nemen bij Pappa Leeuw?

Wil je eens een kijkje nemen en een rondleiding krijgen? Dat kan geheel vrijblijvend. Klik hier om een rondleiding aan te vragen en dan zien we je binnenkort graag op onze vestiging! Bellen op 040–237 5761 kan natuurlijk ook, of stuur ons een e-mail.

Kinderopvang Little Jungle Kindercentrum Pappa Leeuw

Castiliëlaan 10, 5629 CH Eindhoven Noord-Brabant Nederland
040 – 368 7878
07:30-18:30 (Maandag t/m vrijdag)
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • Vakantieopvang

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2022 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: