Plezier staat voorop bij Mamma Zebra

Kindercentrum Mamma Zebra (Gestel)

Mamma Zebra ligt aan de Oldengaarde 1b in Gestel en maakt samen met basisschool ‘Hanevoet’ deel uit van SPIL-centrum Oldengaarde. Binnen dit kindercentrum bieden we dagopvangpeuteropvang en BSO aan. Ook is er een gratis speelinloop in het kindercentrum.

De jongste kinderen vinden het heerlijk om te spelen in de keukentjes, de bouw- en de autohoeken, of op de speelverdieping. Maar ook het kijken naar een boek in de leeshoek is fijn. Uiteraard is er ook volop spelmateriaal voor baby’s.
Op de BSO organiseren we iedere dag allerlei leuke activiteiten. We bewegen veel op het prachtige plein of in de gymzaal, we koken, knutselen de mooiste creaties, of bouwen hutten. Maar ook kunnen kinderen na een drukke dag op school even een rustig hoekje opzoeken in de ruimte. Kortom, er is voor jongere en oudere kinderen van alles te beleven binnen kindercentrum Mamma Zebra!

We halen ook kinderen op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht.

Een kijkje nemen bij Mamma Zebra?

Wil je eens een kijkje komen nemen?
Wij laten je met trots het kindercentrum zien!

Kinderopvang Little Jungle Mamma Zebra

Oldengaarde 1B, 5655 CP Eindhoven Noord-Brabant Nederland
040 – 257 1955
07:00-19:00 (Maandag t/m vrijdag)
Inspectierapporten: KDV, BSO
LRK-nummers: KDV: 946703152, BSO: 605605385
 • Dagopvang
 • Peuteropvang
 • Gratis speelinloop
 • BSO
 • Vakantieopvang

Wat ouders zeggen over Mamma Zebra

 • “1,5 jaar geleden de keuze gemaakt voor opvang. De beste keuze die we hebben kunnen maken. Zodra Julia hoort dat ze weer mag, komt er een glimlach op haar gezichtje. Rent ze naar het lokaal toe naar de lieve en aardige leidsters, die hun betrokkenheid tonen en een luisterend oor bieden.”

  — Joyce

 • “Ons zoontje is de afgelopen 4 jaar met veel plezier 2 dagen per week naar Mamma Zebra gegaan! De juffen en meesters richten zich echt op het kind maar ook met de ouders creëren ze een band! Daarnaast kan er meestal wel wat geregeld worden als er extra opvang ingepland moet worden.
  Al met al hele fijne kinderopvang, had niet willen ruilen met een andere kinderopvang!

  — Daisy

Bijzonder aan Mamma Zebra

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies