Mamma Zebra kinderopvang Gestel

Mamma Zebra ligt aan de Oldengaarde 1b in Gestel en maakt deel uit van SPIL-centrum Oldengaarde. Binnen dit kindercentrum bieden we dagopvang, peuteropvang en BSO aan.

In het kindercentrum vindt u een baby- en dreumesgroep voor kinderen tot 27 maanden en een peutergroep voor kinderen vanaf 27 maanden. In de peutergroep leren kinderen hoe leuk het is om met andere kinderen te spelen en worden ze voorbereid op de basisschool.

Heerlijk dollen in de speelhoeken

Mamma Zebra Kinderopvang Gestel bevindt zich in basisschool Hanevoet. Daarnaast haalt Little Jungle kinderen ook op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht. In de peutergroep kunnen de kleintjes heerlijk spelen in het keukentje, de bouw- en de autohoek. Of ze kruipen lekker weg met een boekje in de leeshoek. In de baby- en dreumesgroep staat voornamelijk spelmateriaal dat de zintuigen van kinderen prikkelt. Op de afgebakende buitenruimte en het schoolplein kunnen kinderen naar hartenlust spelen.

Contact Mamma Zebra kinderopvang Gestel

Bel 040 – 257 1955 voor een rondleiding of stuur een bericht via onze contactpagina.

Mamma Zebra

Oldengaarde 1B
Eindhoven

info@littlejungle.nl
Openingstijden: 07:00-19:00 (ma t/m vrijdag)
040 – 257 1955
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • BSO
  • Vakantieopvang

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2018 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK