Kindercentrum Mamma Zebra (Gestel)

Mamma Zebra ligt aan de Oldengaarde 1b in Gestel en maakt samen met basisschool ‘Hanevoet’ deel uit van SPIL-centrum Oldengaarde. Binnen dit kindercentrum bieden we dagopvang, peuteropvang en BSO aan.

Heerlijk dollen in de speelhoeken

In het kindercentrum vindt u twee dagopvanggroepen voor kinderen tot 4 jaar, twee peutergroepen voor kinderen vanaf 27 maanden, en BSO ruimtes.
De jongste kinderen vinden het heerlijk om er te spelen in de keukentjes, de bouw- en de autohoeken, of op de speelverdieping. Maar ook het kijken naar een boekje in de leeshoek is fijn. Uiteraard is er ook volop spelmateriaal voor baby’s. Ook buitenspelen in de afgebakende buitenruimte is favoriet.
Op de BSO kunnen kinderen na een drukke dag op school even een rustig hoekje opzoeken in de ruimte, heerlijk buitenspelen op het prachtige plein, of de mooiste creaties maken in de aangrenzende hal. Kortom, er is voor jongere en oudere kinderen van alles te beleven!

Kindercentrum Mamma Zebra bevindt zich in basisschool Hanevoet. Daarnaast haalt Little Jungle kinderen ook op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht

VVE bij Mamma Zebra

Mamma Zebra biedt naast dagopvang en BSO ook VVE (Voor en Vroegschoolse Educatie) aan. Klik hier voor meer informatie.

Een kijkje komen nemen?

Bel 040 – 2375761 voor een rondleiding of stuur een bericht via onze contactpagina.

Kinderopvang Little Jungle Mamma Zebra

Oldengaarde 1B, 5655 CP Eindhoven Noord-Brabant Nederland
040 – 257 1955
07:00-19:00 (Maandag t/m vrijdag)
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • BSO
  • Vakantieopvang

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2022 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: