Kindercentrum Mamma Olifant (Eindhoven-Noord)

Kindercentrum Mamma Olifant ligt aan de Zuiderzeelaan 3 in Eindhoven-Noord en maakt samen met basisschool ‘De Schelp’ deel uit van SPIL-centrum Zuiderzeelaan.

Binnen Kindercentrum Mamma Olifant bieden we dagopvang, peuteropvang en BSO aan.

Bij Little Jungle kinderopvang stimuleren we de ontwikkeling van alle kinderen tot 4 jaar aan de hand van het landelijk erkende VVE programma Uk en Puk’ . Spelen staat centraal en gebeurt de hele dag. Daarom is er veel speelgoed te vinden in de ruimtes, die zich bevinden in een vleugel van basisschool ‘De Schelp’. Zo is er in de kleurrijke peutergroep een huishoek, een verkleedhoek, een knutselhoek, een zand-/ watertafel, een bouwhoek en een leeshoek te vinden.
In de BSO ruimte kunnen kinderen prachtige bouwwerken maken aan de timmertafel, gezelschapspelletjes doen aan de grote tafel, na een drukke dag tot rust komen in de relaxhoek, of buitenspelen op het mooie plein. Dus, voor ieder wat wils!

Little Jungle haalt ook kinderen ook op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht.

Een kijkje nemen bij Mamma Olifant?

Wil je eens een kijkje nemen en een rondleiding krijgen? Dat kan geheel vrijblijvend. Klik hier om een rondleiding aan te vragen en dan zien we je binnenkort graag op onze vestiging! Bellen op 040–237 5761 kan natuurlijk ook, of stuur ons een e-mail.

 

Kinderopvang Little Jungle Mamma Olifant

Zuiderzeelaan 3, 5628 KC Eindhoven Noord-Brabant Nederland
040 – 241 6670
07:00-19:00 (Maandag t/m vrijdag)
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • BSO
  • Vakantieopvang

Netto kosten Mamma Olifant kinderopvang Eindhoven-Noord

Met behulp van onze netto opvang calculator kan u in een handomdraai berekenen wat voor u de netto kosten voor kinderopvang zijn.

Heeft u nog vragen? Bel 040–237 5761 voor een rondleiding of stuur ons een bericht via de website of per e-mail.

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: