Mamma Olifant Kinderopvang Eindhoven-Noord

Kindercentrum Mamma Olifant ligt aan de Zuiderzeelaan 3 in Eindhoven-Noord en maakt deel uit van SPIL-centrum Zuiderzeelaan. Binnen Kindercentrum Mamma Olifant bieden we dagopvang, peuteropvang en BSO aan.

Bij Little Jungle kinderopvang Eindhoven-Noord stimuleren we de ontwikkeling van alle kinderen tot 4 jaar aan de hand van het landelijk erkende VVE programma Uk en Puk’ . Spelen staat centraal en gebeurt de hele dag. Daarom is er veel speelgoed te vinden in de ruimtes, die zich bevinden in een vleugel van basisschool ‘De Schelp’. Zo is er in de kleurrijke peutergroep een huishoek, een verkleedhoek, een knutselhoek, een zand-/ watertafel, een bouwhoek en een leeshoek te vinden. In de baby- en dreumesgroep hangen vrolijke wandborden en er staat een hoge box waar baby’s ongestoord in kunnen spelen of rusten.

Little Jungle haalt kinderen ook op bij nabijgelegen scholen. Klik hier voor het overzicht.

Mamma Olifant

Zuiderzeelaan 3
5628 KC Eindhoven

info@littlejungle.nl
Openingstijden: 07:00-19:00 (ma t/m vrijdag)
040 – 241 6670
  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Gratis speelinloop
  • BSO
  • Vakantieopvang

Gevarieerd spelmateriaal voor jong en oud

De buitenschoolse opvang (BSO) in het kindercentrum bestaat uit een groep van maximaal 15 kinderen in de basisschoolleeftijd. Omdat kinderen van uiteenlopende leeftijden in dezelfde groep verblijven is er een gevarieerd aanbod aan spelmateriaal aanwezig. Zo kunnen zowel de jongere als de oudere kinderen zich uitstekend vermaken.

Netto kosten Mamma Olifant kinderopvang Eindhoven-Noord

Met behulp van onze netto opvang calculator kan u in een handomdraai berekenen wat voor u de netto kosten voor kinderopvang zijn.

Heeft u nog vragen? Bel 040–237 5761 voor een rondleiding of stuur ons een bericht via de website of per e-mail.

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze locatie laten wij hem graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2018 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK