Met een gerust hart naar je werk

Dagopvang Eindhoven

De dagopvang binnen Little Jungle kinderopvang is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Jonge kinderen ontdekken de wereld het beste in het bijzijn van leeftijdsgenootjes. Binnen de dagopvang staan samen ontdekken, van elkaar leren, en plezier maken centraal.
Onze pedagogisch professionals doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het kindercentrum een fijne en veilige plek is. Dat betekent dat zij jouw kind persoonlijke aandacht geven, voorspelbaar zijn en écht kijken naar wat jouw kind nodig heeft. Want als kinderen lekker in hun vel zitten, kunnen zij zich optimaal ontwikkelen. En dat is precies wat we willen!

Onze kinderdagverblijven in Eindhoven

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor dagopvang voor uw kind:

Pappa Leeuw kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Zebra kinderopvang in Gestel
Pappa Aap kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Olifant kinderopvang in Woensel-Noord

Wat vinden ouders van onze dagopvang?

 • “Lotte heeft het super naar haar zin bij Little Jungle! Elke ochtend worden we enthousiast ontvangen door de lieve leidsters. Iedereen is betrokken en elke dag wordt weer alles uit de kast gehaald om de kinderen een leuke dag te geven.
  Er wordt echt gekeken naar de persoonlijke ontwikkeling en hoe ze hierin het beste kunnen bijdragen. Als we Lotte ophalen, heeft ze altijd een grote glimlach op haar gezicht!”

  — Jetske en Peter - ouders van Lotte

 • “Adam gaat altijd met veel plezier naar de dagopvang en wij brengen hem altijd met vol vertrouwen. De juffen zijn ontzettend lief, betrokken en doen vol enthousiasme allerlei leuke activiteiten met de kinderen. De overdrachten zijn zorgvuldig en de juffen hebben echt oog voor de vragen, voorkeuren en ontwikkeling van het kind. Erg bedankt hiervoor!”

  — Peter en Anna - ouders van Adam

 • “Onze twee kinderen (van 4 en 1 jaar) gaan al van jongs af aan naar Little Jungle. Wij brengen ze altijd met plezier en ze komen enthousiast weer thuis. Als je vragen hebt of iets anders, dan kun je altijd bij de medewerkers terecht. Met de kinderen worden veel leuke en creatieve dingen gedaan. Iedere dag is er een uitgebreide overdracht en je krijgt van de dagopvang vaak leuke foto's toegestuurd. Wij zijn heel erg tevreden en raden Little Jungle aan iedere ouder en voor ieder kind aan! ”

  — Sandra

 • “Little jungle is een erg fijne kinderopvang! Er is veel persoonlijke aandacht voor het kind en de ontwikkeling ervan. Ook is er een goede communicatie/omgang richting de ouders. Kinderen leren allerlei creatieve knutselwerkjes te maken en spelen leuke en leerzame spelletjes. En vaak plaatsen medewerkers ook nog een leuk fotootje waarop je ziet dat ze plezier maken. Onze kinderen gaan er altijd graag spelen! ”

  — Lisanne

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies