Dagopvang Eindhoven

Jonge kinderen ontdekken de wereld het beste in het bijzijn van leeftijdsgenootjes. Samen ontdekken, van elkaar leren, en plezier maken. De eerste jaren van een kind zijn ontzettend belangrijk om eerste vriendschappen te sluiten en te leren samen te spelen met anderen. Een kinderdagverblijf helpt hierbij.

Voor dagopvang bent u bij Little Jungle kinderdagverblijf op het juiste adres. Op 4 locaties in Eindhoven verzorgen wij dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De locaties zijn van ’s morgens 7:00 tot ’s avonds 19:00 geopend.

Benieuwd wat dagopvang kost?

Dagopvang kost vaak een stuk minder dan u verwacht. Bereken met onze rekentool gemakkelijk hoeveel u netto moet betalen voor de dagopvang bij Little Jungle, specifiek voor uw situatie.

Vraag een rondleiding aan op 1 van onze dagopvang locaties in Eindhoven

Natuurlijk is de beste manier om te beoordelen of er een klik is door ons gewoon met uw eigen ogen te komen bezoeken. Dan krijgt u een rondleiding en kan u echt feeling krijgen met de locatie en onze pedagogische medewerkers. Klik hier om een geheel vrijblijvende rondleiding aan te vragen of meld u direct aan!

Mocht u advies willen kan u ons altijd even bellen of vul ons contactformulier in en wij komen er snel op terug!

Onze kinderdagverblijven in Eindhoven

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor dagopvang voor uw kind:

Pappa Leeuw kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Zebra kinderopvang in Gestel
Pappa Aap kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Olifant kinderopvang in Woensel-Noord

Wat vinden ouders van de dagopvang

  • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

    — Elke - moeder van Liz

Komt u een keer bij ons kinderdagverblijf kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze dagopvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven.

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: