Plezier, afwisseling en waardering!

Een werkdag bij Little Jungle

Een high-five bij binnenkomst, een knuffel bij verdriet, samen schaterlachen, gekke grapjes maken, maar ook dat luisterend oor. Samen kliederen met verf, een balletje trappen, de allerlekkerste zandtaartjes maken. Een dag bij Little Jungle is gevuld met tal van dit soort mooie momenten. Wat jij kinderen meegeeft, is waardevol voor later. Samen met ouders laat jij kinderen groeien, dus jouw werk doet ertoe!

Binnen Little Jungle is iedere dag weer anders. Onze medewerkers geven namelijk zelf invulling aan activiteiten. Juist dát maakt Little Jungle een hele afwisselende werkplek.

Een dagelijks terugkerend onderdeel van het werk is het contact met ouders. Wij dragen tijdelijk de zorg over hun kind(eren), en dat vraagt om overleg. Bij binnenkomst, soms ook tussendoor bij urgente situaties, en aan het einde van de dag.
Maar ook collega’s zijn onmisbaar in het werk. Je overlegt met hen over de invulling van de dag en over pedagogische situaties. Maar ook zijn ze er om mee te lachen, voor een gezellige babbel, of een luisterend oor.

Het uiteindelijke doel is dat je van iedere dag de állerleukste dag maakt; voor jezelf, de kinderen en je collega’s!

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies