Spelen is leren!

Peuteropvang Eindhoven

Peuteropvang binnen Little Jungle kinderopvang is er voor alle kinderen van 27 maanden tot 4 jaar. Voor jonge kinderen is het goed om de peuteropvang te bezoeken, want daar worden kinderen voorbereid op de basisschool. Peuters van zowel werkende, als niet-werkende ouders verblijven bij elkaar in de groep en ontdekken hoe leuk het is om met andere kinderen te spelen. Voorheen stond de peuteropvang bekend als de peuterspeelzaal.

Spelen is leren

Binnen Little Jungle kinderopvang stimuleren we de ontwikkeling van kinderen met het VE programma Uk & Puk. We werken thematisch aan de taal- en rekenontwikkeling, sociale vaardigheden en motoriek. Dat doen we door vooral heel veel te spelen, want… spelen is leren! Onze gecertificeerde professionals bedenken met zorg allerlei activiteiten, zodat jouw kind spelenderwijs allerlei nieuwe dingen leert.

Gesubsidieerd door Gemeente Eindhoven

Peuters komen tijdens schoolweken 8 uur per week naar de peuteropvang, die wordt gesubsidieerd door de Gemeente Eindhoven. Kinderen met een VE- indicatie (die wordt afgegeven door het consultatiebureau) gaan 16 uur per week naar de groep, de extra 8 uur zijn altijd gratis.
De kosten voor de peuteropvang zijn afhankelijk van jouw gezinsinkomen.
De Gemeente Eindhoven subsidieert de peuteropvang voor zowel werkende- als niet werkende ouders.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw peuter een fantastische dag heeft!

Wat vinden ouders van onze peuteropvang?

  • “Sinds juni 2016 maken wij gebruik van Little Jungle kinderopvang. Naar grote tevredenheid.
    We zien onze kinderen (dagopvang en peuteropvang) enorm ontwikkelen en ze gaan elke keer met plezier. Ze zouden zelfs op zondag willen! ”

    — Samantha

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies