Peuteropvang in onze peuterspeelzaal

Om jonge kinderen (vanaf 27 maanden) voor te bereiden op de basisschool is het positief al ze de peuteropvang bezoeken. Voorheen stond dit ook wel bekend als de peuterspeelzaal. Peuters van zowel werkende, als niet-werkende ouders verblijven bij elkaar in de groep en ontdekken ze hoe leuk het is om met andere kinderen te spelen. De activiteiten op de peuteropvang worden met zorg samengesteld door onze VVE-gecertificeerde medewerkers. Spelenderwijs leren zij kinderen allerlei nieuwe dingen. Kortom, spelen staat centraal op de peuteropvang!

Klik hier voor meer informatie over onze voor- en vroegschoolse educatie.

Kosten voor Peuteropvang

Sinds 2018 valt de peuteropvang onder de wet Kinderopvang en betalen ouders een inkomensafhankelijke bijdrage voor de opvang. Gemeentes bepalen de voorwaarden voor deze ‘voorschoolse voorzieningen’. De bijdragen kunnen dus verschillen per gemeente. Om de netto kosten voor peuteropvang uit te rekenen kan u onze rekentool gebruiken.

Onze peuteropvang locaties in Eindhoven

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor de (peuter)opvang voor uw kind:

Kindercentrum pappa leeuw in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Zebra in Gestel
Kindercentrum Pappa Aap in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Olifant in Woensel-Noord

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze opvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven of ons bellen op 040 – 237 57 61.

© 2022 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: