Gratis speelinloop Eindhoven

Wist u dat Little Jungle wekelijks een gratis speelinloop organiseert voor kinderen van 0 maanden tot 27 maanden?

De speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouders en kinderen van 0 tot en met 27 maanden oud die (nog) geen gebruik maken van dagopvang of peuteropvang. Tijdens de speelinloop komt uw kind in contact met andere kinderen en zal uw kind ervaren hoe leuk het is om met leeftijdsgenootjes te spelen. Maar ook u speelt samen met uw kind. Daarnaast kunt u informatie krijgen over spelen en opvoeden en is er de mogelijkheid om hier met andere ouders over te praten.

Speelinloop programma

We beginnen de speelinloop met een kopje koffie of thee voor de aanwezige ouders. Kinderen mogen ondertussen vrij spelen in de groep. Vervolgens wordt in de kring het programma doorgenomen, leren kinderen elkaars namen, zingen we liedjes of lezen we voor. Ook krijgen kinderen wat te drinken en een stukje fruit.
Dan volgt de gezamenlijke groepsactiviteit, zowel ouders als kinderen gaan spelen! Onze pedagogisch medewerksters bedenken iedere keer weer leuke en leerzame activiteiten. Wie weet wordt u wel op ideeën voor thuis gebracht?
En dan is het alweer tijd om op te ruimen. Ouders ruimen samen met de kinderen op, want ook dat is leuk!

Per kind komt er één ouder mee, en broertjes en zusjes zijn in overleg welkom.

Wanneer en waar?

De speelinloop wordt wekelijks op verschillende locaties in Eindhoven verzorgd, hieronder treft u een overzicht aan. De speelinloop duurt 1,5 uur en is tijdens schoolvakanties gesloten.

Locaties waar Little Jungle Kinderopvang wekelijks een speelinloop verzorgt:

 • Mamma Olifant, SPILcentrum Zuiderzeelaan 3, Eindhoven (Woensel)
  Woensdag van 8.45 tot 10.15 uur
 • Mamma Zebra, SPILcentrum Oldengaarde 1b, Eindhoven (Gestel)
  Woensdag van 9.00 tot 10.30 uur
 • Pappa Aap, Calaislaan 1, Eindhoven (Achtse Barrier)
  Woensdag van 8.45 tot 10.15 uur
 • Pappa Leeuw, Castiliëlaan 10, Eindhoven (Woensel-Noord)
  Vrijdag van 8.45 tot 10.15 uur

Kosten van de speelinloop Eindhoven

De speelinloop is geheel gratis!

Voor meer informatie en/of inschrijving kunt u contact opnemen met ons via 040-2375761 of via info@littlejungle.nl.

Snel naar:

Neem contact op

Locaties overzicht

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor dagopvang voor uw kind:

Pappa Leeuw kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Zebra kinderopvang in Gestel
Pappa Aap kinderopvang in Woensel-Noord
Mamma Olifant kinderopvang in Woensel-Noord

Wat klanten over ons zeggen

 • “Onze zoon Bram gaat vanaf dat hij drie maanden is naar Mamma Olifant. We hebben Bram hier ingeschreven omdat het een kleine en gezellige opvang is. Tijdens de rondleiding gaf het ons meteen een goed gevoel. Bram heeft het er vanaf de eerste dag erg naar zijn zin. Zodra we er binnen stappen heeft Bram alleen nog oog voor zijn vriendjes, vriendinnetjes en het speelgoed. De begeleiding speelt professioneel in op de behoeftes van de kinderen en zijn zeer betrokken. Bram gaat nu alweer 15 maanden naar Mamma Olifant en we laten hem hier altijd met een goed gevoel achter.”

  — Joost en Karin – ouders van Bram

 • “Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

  — Dominique

© 2023 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: