Een leuke plek voor kinderen en ouders

Gratis speelinloop Eindhoven

Little Jungle organiseert wekelijks een gratis speelinloop voor kinderen van 0 maanden tot 27 maanden. De speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouders en kinderen die nog geen gebruik maken van de dagopvang.
Jouw kind speelt er met andere kinderen, maar ook jij speelt met je kind. Daarnaast krijg je informatie over spelen en opvoeden en is er de mogelijkheid om hier met andere ouders over te praten.

Speelinloop programma

We beginnen de speelinloop met een kopje koffie of thee voor de ouders. Kinderen mogen ondertussen vrij spelen in de groep. Vervolgens wordt in de kring het programma doorgenomen, leren kinderen elkaars namen, zingen we liedjes of lezen we voor. Ook krijgen kinderen wat te drinken en een stukje fruit.
Dan volgt de gezamenlijke groepsactiviteit, zowel ouders als kinderen gaan spelen! Onze pedagogisch professionals bedenken iedere keer weer leuke en leerzame activiteiten. En dan is het alweer tijd om op te ruimen. Ouders ruimen samen met de kinderen op, want ook dat is leuk.

Per kind komt er één ouder mee, broertjes en zusjes zijn in overleg welkom.

Wanneer en waar?

De speelinloop wordt wekelijks op onderstaande locaties in Eindhoven verzorgd. De speelinloop duurt 1,5 uur en is tijdens schoolvakanties gesloten.

 • Mamma Olifant, SPILcentrum Zuiderzeelaan 3, Eindhoven (Woensel)
  Maandag van 9.00 tot 10.30 uur
 • Mamma Zebra, SPILcentrum Oldengaarde 1b, Eindhoven (Gestel)
  Woensdag van 9.00 tot 10.30 uur
 • Pappa Aap, Calaislaan 1, Eindhoven (Achtse Barrier)
  Woensdag van 8.45 tot 10.15 uur
 • Pappa Leeuw, Castiliëlaan 10, Eindhoven (Woensel-Noord)
  Vrijdag van 8.45 tot 10.15 uur


Kosten van de speelinloop

De speelinloop is geheel gratis!

 

© 2024 Little Jungle | Algemene voorwaarden en huisregels | Privacy & Cookies