Naschoolse opvang Eindhoven

Bij Little Jungle naschoolse opvang kunnen uw kinderen terecht wanneer hun school is afgelopen en u ze aan het einde van de werkdag op komt halen. Wanneer de kinderen uit school komen eten we eerst gezamenlijk wat gezonds en lekkers. Daarna gaan we samen leuke activiteiten uitvoeren en kunnen de kinderen spelen tot ze opgehaald worden.

Natuurlijk is het mogelijk om ook voorschoolse opvang af te nemen bij Little Jungle kinderopvang.

Bereken de kosten voor naschoolse opvang

Wilt u weten wat de kosten voor naschoolse opvang zijn? Gebruik dan onze rekentool om in een handomdraai te berekenen wat de netto kosten voor uw situatie zijn.

Vraag een rondleiding aan of neem contact op

Het is heel begrijpelijk dat u nog meer wilt weten voordat u een keuze voor naschoolse opvang maakt. Daarom kan u altijd contact opnemen voor vragen of geheel vrijblijvend een rondleiding aanvragen. Stuur ons een bericht via ons contactformulier, e-mail ons of bel ons op 040 – 237 57 61.

Little Jungle voorschoolse opvang locaties

Little Jungle heeft 4 locaties in Eindhoven waar u terecht kan voor naschoolse opvang voor uw kind:

Kindercentrum pappa leeuw in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Zebra in Gestel
Kindercentrum Pappa Aap in Woensel-Noord
Kindercentrum Mamma Olifant Woensel-Noord

Wat klanten van onze naschoolse opvang vinden

  • “De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

    — Elke - moeder van Liz

Komt u een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze naschoolse opvang locaties laten wij ze graag aan u zien! Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke rondleiding. U kunt uw kind ook meteen inschrijven.

© 2021 Little JungleWebsite en online marketing door IMKK: