Kinderopvang, flexibele opvang, peuteropvang, naschoolse opvang, vakantieopvang, buitenschoolse opvang, BSO, Eindhoven
We horen graag
wat u ervan vindt

Ouders beslissen mee

In de organisatie van Little Jungle kinderopvang geven we ouders graag een stem. De oudercommissies organiseren verschillende activiteiten, bijvoorbeeld om het contact tussen ouders te versterken. Daarnaast adviseren ze de directie over het beleid. 

De oudercommissie adviseert en organiseert

Op ieder locatie is een oudercommissies: op locatie Pappa Aap, Mamma Zebra, Pappa Leeuw en Mamma Olifant. In de wet is geregeld dat oudercommissies advies mogen uitbrengen over een aantal zaken in de kinderopvang. Daaronder vallen bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, het voedingsbeleid en de tarieven.

De drie oudercommissies van Little Jungle kinderopvang komen minimaal drie keer per jaar samen in de centrale oudercommissie om de directie te adviseren. Meer specifieke zaken per locatie bespreekt de ‘eigen’ (decentrale) oudercommissie. Bovendien organiseren zij leuke activiteiten, zoals een attentie rondom ‘de dag van de leidster’ en een barbecue aan het begin van de zomervakantie.

De leden van de oudercommissie worden geworven via een oproep op de locatie. Bij grote belangstelling worden er verkiezingen gehouden. Voor meer informatie kunt u mailen naar oudercommissie@little-jungle.nl, uw mail komt dan terecht bij de coördinator van de centrale oudercommissie.

 

Heeft u vragen?

Kinderopvang, flexibele opvang, peuteropvang, naschoolse opvang, vakantieopvang, buitenschoolse opvang, BSO, Eindhoven

Dit vinden ouders van Little Jungle kinderopvang

Patricia - moeder van Lieke en Esmee

“Wij zijn super tevreden over Little Jungle! Niet alleen vanwege de zeer nette en verzorgde locatie, de grote speeltuin, de lieve en aardige leidsters die veel creatieve dingen ondernemen, maar ook omdat er veel flexibiliteit wordt geboden. Als we een keer een dagje opvang willen ruilen is dat bijvoorbeeld nooit een probleem. Ons dochtertje juicht als ze ‘s ochtends hoort dat we naar het kinderdagverblijf gaan… Wat wil je nog meer als ouder? Wij zouden Little Jungle echt aan iedereen aanbevelen.”

 

Elke - moeder van Liz

“De reden dat we Liz met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik merk in het moment ’s ochtends is dat leidsters informeren hoe het ermee is, leuke dingen ondernemen met de kinderen, gericht zijn op haar ontwikkeling, en aan het einde van de dag samen met Liz vertellen wat ze hebben gedaan en hoe ze dat heeft gevonden. Liz mag zijn wie ze is en jullie hebben oog voor haar.”

 

Dominique

“Mijn zoontje zit nu al een aantal jaar bij Little Jungle en heeft het daar erg naar zijn zin. Toen hij een jaar oud was hebben we ontdekt dat hij doof was. En ze hebben er daar meteen alles aan gedaan om het hem makkelijker te maken. Een aantal leidsters heeft zelfs een gebarencursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over Little Jungle, het is een heel goed kinderdagverblijf. Ze houden je goed op de hoogte over hoe het gaat met je kind, ze hebben ervaren leidsters en er hangt altijd een goede sfeer.”

 

Joost en Karin – ouders van Bram

“Onze zoon Bram gaat vanaf dat hij drie maanden is naar Mamma Olifant. We hebben Bram hier ingeschreven omdat het een kleine en gezellige opvang is. Tijdens de rondleiding gaf het ons meteen een goed gevoel. Bram heeft het er vanaf de eerste dag erg naar zijn zin. Zodra we er binnen stappen heeft Bram alleen nog oog voor zijn vriendjes, vriendinnetjes en het speelgoed. De begeleiding speelt professioneel in op de behoeftes van de kinderen en zijn zeer betrokken. Bram gaat nu alweer 15 maanden naar Mamma Olifant en we laten hem hier altijd met een goed gevoel achter.”